Konsultbehov

ArosCircle söker för kunders räkning mjukvaruutvecklare som behärskar C/C++.
Du kommer som konsult hos oss sitta ute hos kund på uppdrag. Uppdragen är oftast större industriföretag i Mälarregionen.
Vi söker i första hand Dig som arbetat några år med mjukvaruutveckling och har relevant utbildning.
Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Peter Östevik

Rekrytering

 

Aros Circle söker fortlöpande knyta kontakter med personer som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi vill alltid utöka nätverket av konsulter inom området teknisk IT med inbyggda system och processautomation som huvudområden.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med erfarna konsulter som har ett eget företag eller är på väg att starta ett.

Som samarbetspartner erbjuder Aros Circle hjälp med främst marknadsföring, försäljning och kontraktsskrivning. Vi har en mycket öppen dialog med dig som partner.

Du som inte är beredd att starta eget kan vi hjälpa i gång genom att vi kan skräddarsy din anställning hos oss för att optimalt passa kunduppdrag och din utveckling. I alla lägen kan vi erbjuda coaching genom erfarna mentorer.

Yngre högskoleingenjörer eller blivande civilingenjörer kan då och då erbjudas kvalificerade lärlingsplatser hos kunder i Västerås eller Ludvika, ofta under en period av sex månader. Vi har hittills anställt ingenjörer inom främst elektronikkonstruktion och test av hårdvara, men även programmering av inbyggd programvara (VHDL och C) kan bli aktuellt.

Målet är att hitta konsulter för framtida uppdrag inom de områden Aros Circle normalt levererar tjänster.

Kontakta oss för mer information och en förutsättningslös diskussion.

Kontaktuppgifter finns under fliken "Kontakta oss".

 

© 2017 Aros Circle. All Rights Reserved. Designed By Frontlight