top of page

Karriär

Vi söker dig som är ingenjör och vill utvecklas i innovativa projekt med små och stora företag.

Gillar du att jobba med systemutveckling med hård- och mjukvara kontaktar du oss på Aros Circle.

Vi är ingenjörer som får produkter att fungera. Vi är nära våra kunder och arbetar huvudsakligen hos kund i gemensamma projekt. Här får du jobba med stor variation och med en hel del tuffa projekt som sätter förväntan på innovation, kunskap, nyfikenhet och passion för att lyckas tillsammans. Våra kunder är små och stora till giganter, vi är med i produktprojekt med bredd och spjutspetsuppdrag, vi tar ansvar för det vi levererar och vi är gärna med hela vägen till det att produkten eller konstruktionen funkar väl i marknaden och i volym. Vi delar värderingar med våra kunder; vänliga, välkommande, nyfikna, icke-hierarkiska, i en utvecklande atmosfär samt att det finns ett stort hjärta för hållbarhet.

Att skriva på en bärbar dator

Du är …
… en teamspelare som gärna driver detaljer till lösning
… en specialist som vill vara i sitt område och bli en spjutspets
… en ung och hungrig ingenjör som vill utvecklas i dynamisk konstruktionsmiljö
… en erfaren utvecklare med nyfikenhet på nya produkter och konstruktioner
… en teknikledare och ser dig själv som en stark genomförare och vill jobba nära kund
… innovatör, koncepttänkare som gillar att medverka från förstudie till färdig produkt förutom en eller några profiler från ovan är du självständig och gillar att lösa utmaningar i grupp

Vi är …
… Team, vi jobbar med och hos kunder i projekt och löpande uppgifter
… Olikheter, om du är grön, röd, blå, gul eller vad som, är du en av oss
… Samarbete, vi samarbetar med partners för att supporta kund med snabba lösningar
… Flexibla och produktiva, vi jobbar hos kund, på distans, enskilt eller i grupp
… Utveckling, personlig utveckling genom omväxlande uppgifter och kundprojekt

Tillsammans är vi ingenjörer som får produkter att fungera, och våra kunders produkter att fungera. Vi ser det naturligt att följa och säkra det vi utvecklar tills det fungerar i produktion och på marknaden.

Vi och du skapar …
… mjuk- och hårdvara, på hög och låg nivå, som funkar
… utrymme för kund att fokusera på sitt huvudområde
… lösningar, konstruktioner, erfarenhet, teknisk bredd, för våra kunder


Hos oss finns roller som …
… programmerare, mjukvaruutvecklare för system, elektronikutvecklare, mjukvarutestare, projektledare, systemutvecklare, produktutvecklare, med flera.

Du kan vara anställd eller underkonsult hos Aros Circle - du bestämmer.

Skicka in din ansökan med CV till aroscircle.vasteras@gmail.com eller till Aros Circle AB, Pilgatan 21, 721 30 Västerås.

Vid frågor, ring gärna VD Ulf Enarsson, 070-835 55 97, försäljningschef Peter Östevik, 073-2712040 eller personalansvarig Stefan Wässman, 070-299 95 37.
(Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till olika rekryteringskanaler, och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.)

Produktionstekniker

Aros Circle AB Produktionsingenjör, elkraft Kommun: Västerås Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tills vidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Krav Produktionsingenjör, elkraft - 2-4 års erfarenhet Utbildning Krav Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Teknik och teknisk industri Språk Krav Engelska Meriterande Svenska Om jobbet Produktionstekniker För kunds räkning i Ludvika, Hitachi Energy, söker vi en konsult som Produktiontekniker. Vi söker en kandidat med intresse för teknik, data och automation. Bakgrund Produktionsteknik inkluderar utveckling och tillämpning av olika processer och användning av specialiserad utrustning för att effektivt uppnå sådana mål som tillverkning, produktion, modifiering eller reparation av produkter. Det inkluderar också områden för förbättring av processer och layout. Använda datorer och utvalda program för bland annat att förbereda rapporter och genomföra analyser. Vi söker en yngre förmåga med några års erfarenhet som kan ledas av mer erfarna ingenjörer. Arbetsuppgifter Du kommer att ha rollen som produktionsutvecklingstekniker för tillverkning av överspänningsavledare och kondensatorer. Leda och delta i investeringsprojekt. Utveckla processer och produktion med ständiga förbättringar och processoptimeringar. Fokusera på en lönsam och störningsfri produktion och vara stödjande i kvalitets- och underhållsaktiviteter. Delta i produktutveckling för att säkerställa en robust produktion och god arbetsmiljö. Samarbeta med andra avdelningar i företaget och med externa partners och leverantörer. Arbeta med och utveckla digitala verktyg och lösningar för produktion. Minimikrav på utbildning och erfarenhet: • 2-6 års arbetslivserfarenhet inom relevant område och en kandidat- eller masterexamen, eller • Ytterligare teknisk examen med 10-15 års arbetslivserfarenhet inom relevant område. • Behärskar engelska språket. Konsult hos Aros Circle AB Aros Circle vill växa och vi med dig. Varför jobba som konsult? Högre lön brukar vara det största skälet. Du kanske vill jobba hemifrån? Du är kanske oumbärlig på ditt jobb, men vill byta chef? Aros Circle AB har funnits i 23 år och har alltid varit lönsamma. Det lilla företagets flexibilitet med det stora företagets kvalitetstänk. Ansök snarast. Tillsättning sker fortlöpande. Just nu är alla konsulter uthyrda och vi behöver bli fler. Kollektivavtal finns. Kontakta oss redan idag! Om anställningen Lön Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön Var ligger arbetsplatsen? Pilgatan 21 72130 Västerås

Projektledare Elkraft

Hitachi Energy Civilingenjör, elkraft Kommun: Ludvika Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tills vidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Antal jobb: 2 Kvalifikationer Utbildning Krav Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Teknik och teknisk industri Språk Krav Engelska Meriterande Svenska Om jobbet För kunds räkning söker vi konsulter som vill arbeta med projektledning av leveranser av högspänningstransformatorer och/eller dess skyddutrustning, till exempel överspänningsskydd. Eftersom rollen även innebär att leda medarbetare, är lönen minst 55.000 kr. Arbetsplatsen ligger i Ludvika. Vänligen sök omgående eftersom tillsättning sker löpande. Krav Högskoleexamen inom el, elektronik, Automation eller Industriell ekonomi. Minst 6 års arbetslivserfarenhet som chef eller projektledare Mycket god engelska och helst även svenska. Om Aros Circle AB Aros Circle AB är ett av Västerås äldsta konsultbolag. Vi har funnits sedan år 2000 och har alltid gått med vinst. Bolaget har idag 12 medarbetare och alla konsulter är uthyrda. Alla är seniorer än så länge. Ödmjukhet är ett av våra ledord. Respekt ett annat. Kan låta gammalmodigt, men sådana är vi. Vi söker även embedded C programmerare. Om anställningen Lön Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön Var ligger arbetsplatsen? Arbetsplatsen ligger i kommunen Ludvika i Dalarnas län.

Projektledare Returer

Hitachi Energy AB Civilingenjör, konstruktion, elektronik Kommun: Västerås Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tills vidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Krav Civilingenjör, konstruktion, elektronik - 5 års erfarenhet eller mer Utbildning Krav Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Teknik och teknisk industri Språk Krav Engelska Meriterande Svenska Om jobbet För kunds räkning söker vi en konsult som vill arbeta med uppföljning av returer. Mycket spännande uppdrag med en trevlig chef! Eftersom rollen även innebär att leda medarbetare, är lönen minst 50.000 kr. Upprätthålla och helst minska back-log av befintliga hårdvara. o Organisera HW-utvecklingsbegäran i MS Azure o Att prioritera med produktchefer och Supply Chain Manager o Leda planeringsresurserna för HW Scrum Team. o Se över framsteg och resultat regelbundet o Följa upp SCRUM-teamet. o Rapportera regelbundet . 3 veckors Scrum Sprint och en prognos var tredje månad. - Leda hårdvaruprojekt o Huvudkontakt till externa HW design Partners o Planera och leda HW-utvecklingsprojekt inom en internationell matrisorganisation (hårdvara, firmware, mjukvara, test, leveranskedja, EMS, kvalitet och produktionsteam) o Leda eller bidra till HW-systemintegration, EMC, elsäkerhet och typtest, och introduktion av nya produkter. o Underhålla befintliga HW-moduler (kostnadsbesparingar, EOL, produktionssupport) o Rapportera status för projektet regelbundet Arbetsplatsen ligger i Västerås på Finnslätten. Vänligen sök omgående eftersom tillsättning sker löpande. Krav Högskoleexamen inom el, elektronik, Automation eller Industriell ekonomi. Minst 10 års arbetslivserfarenhet som chef eller projektledare Mycket god engelska och svenska. Om Aros Circle AB Aros Circle AB är ett av Västerås äldsta konsultbolag. Vi har funnits sedan år 2000 och har alltid gått med vinst. Bolaget har idag 12 medarbetare och alla konsulter är uthyrda. Alla är seniorer än så länge. Ödmjukhet är ett av våra ledord. Respekt ett annat. Kan låta gammalmodigt, men sådana är vi. Vi söker även embedded C programmerare. Om anställningen Lön Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön Var ligger arbetsplatsen? Arbetsplatsen ligger i kommunen Västerås i Västmanlands län.

Lediga jobb

Skicka in din ansökan här!

Konsultbehov

Aros Circle söker för kunders räkning mjukvaruutvecklare som behärskar C/C++.
Du kommer som konsult hos oss sitta ute hos kund på uppdrag. Uppdragen är oftast större industriföretag i Mälarregionen.
Vi söker i första hand Dig som arbetat några år med mjukvaruutveckling och har relevant utbildning.
Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Rekrytering

Aros Circle söker fortlöpande knyta kontakter med personer som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi vill alltid utöka nätverket av konsulter inom området teknisk IT med inbyggda system och processautomation som huvudområden.

Vi är intresserade av att komma i kontakt med erfarna konsulter som har ett eget företag eller är på väg att starta ett.

Som samarbetspartner erbjuder Aros Circle hjälp med främst marknadsföring, försäljning och kontraktsskrivning. Vi har en mycket öppen dialog med dig som partner.

Du som inte är beredd att starta eget kan vi hjälpa i gång genom att vi kan skräddarsy din anställning hos oss för att optimalt passa kunduppdrag och din utveckling. I alla lägen kan vi erbjuda coaching genom erfarna mentorer.

Yngre högskoleingenjörer eller blivande civilingenjörer kan då och då erbjudas kvalificerade lärlingsplatser hos kunder i Västerås eller Ludvika, ofta under en period av sex månader. Vi har hittills anställt ingenjörer inom främst elektronikkonstruktion och test av hårdvara, men även programmering av inbyggd programvara (VHDL och C) kan bli aktuellt.

Målet är att hitta konsulter för framtida uppdrag inom de områden Aros Circle normalt levererar tjänster.

Kontakta oss för mer information och en förutsättningslös diskussion.

Kontaktuppgifter finns under fliken "Kontakta oss".

bottom of page